بعضی از خطرات استفاده از روغن کانولا

در شرایطی که روغن کانولا به عنوان یک روغن غذایی سالم، با محتوای چربی های اشباع کم و منبعی برای اسیدهای چرب امگا-3 روانه بازار شد، اما در حال حاضر به نظر می رسد فاصله بسیاری با این شرایط دارد.

 روغن کانولا عملا به یکی از انتخاب های نخست در صنعت فرآوری غذا تبدیل شده است. چه در مایونز، چیپس، چاشنی های سالاد و تنقلات دیگر، روغن کانولا به طور معمول یکی از مواد تشکیل دهنده اصلی محسوب می شود. اما خطرات سلامت استفاده از این روغن ممکن است فراتر از تصور ما باشد.

از خطرات سلامت استفاده از روغن کانولا

به گزارش گروه سلامت عصر ایران به نقل از "لیو لاو فروت"، اما چرا باید از محصولی که فواید سلامت چندانی برای آن وجود ندارد به صورت گسترده در صنایع غذایی استفاده شود؟ همانند بسیاری از موادی که به گزینه های دیگر ترجیح داده می شوند، قیمت عامل کلیدی در این زمینه است. کشت و تولید روغن کانولا فوق العاده ارزان تمام می شود. از آنجایی که یک محصول اصلاح شده ژنتیکی است، حشرات به آن نزدیک نشده و رشد آن بسیار آسان می شود.

ادامه مطلب...



منبع این مطلب: وبگاه عالی نیوز (http://allinews.ir)

/ 0 نظر / 5 بازدید